Feeds RSS

18. dec. 2019

Pozitivne misli

V življenju smo se veliko stvari naučili v šoli, veliko smo se naučili od svojih staršev in nenazadnje smo določeno znanje osvojili tudi na svojem delovnem mestu. To pomeni, da smo skozi učenje prejemali in zaznavali določene informacije, ki nam služijo za preživetje v določenem krogu ljudi. Nabrali smo si veliko statisčnih podatkov, a ob vsem tem nihče ni dal poudarek na osnovnah temelja življenja.
Nihče nas ni naučil, da je  MISEL tista, ki je najpomembejša v življenju vsakega od nas. Sprejeti misli in v svoj svet in se jih nato zavedati,  je največ kar lahko premoremo. Rasti in se pozitivno oblikovati je temelj za uspeh in zadovoljstvo našega obstoja.
>
Misel se najprej rodi na podlagi določenih izkušenj.  Smisel negtivnega dogodka je izvleči pozitivno reakcijo. Tako se rodi pozitivna misel.Nekatere misli so stare že ogromno let, a še danes uporabne. Torej misel, ki je enkrat dobila svoj pomen nikoli ne zastara.
Ljudje premoremo veliko pozitivnih nasvetov in  misli. Tudi knjige in internetne strani so založene z dobrimi nasveti. Kadarkoli začutimo misel, ki smo jo ob določenem trenutko zaznali, jo posrkamo vase in jo sprejmemo za svojo resnico. Zato so pozitivne misli, kakor slamice. Vsrkavamo jih vase in z njihovo pomočjo rastemo.
Berimo pozitivne misli, imejmo prijatelje, ki pozitivno razmišljajo, vzamimo si vzgled po ljudeh, ki pozitivno živijo in kaj kmalu se nam bodo v življenju dogajale lepe reči.

Ne jokaj, ker je končano, smej se, ker se je sploh zgodilo. 



pozitivnamisel1

nastja klevže 

0 komentarji:

Objavite komentar